Fazili Consulting

Succesvolle organisaties hebben een organisatiecultuur die past bij hun nieuwe strategische uitgangspunten. Makkelijk gezegd, maar in de praktijk vaak moeilijk te realiseren. Kundig veranderen is immers een hele kunst, evenals de juiste vrouw of man op de juiste plaats. Een succesvolle verandering laat ander gedrag, een andere mentaliteit en betere prestaties zien.

 

Fazili Consulting staat u hierbij terzijde. Met aantoonbare resultaten, persoonlijke benadering, cliënten die ons steeds weer weten te vinden en een scherpe focus op waar het eigenlijk echt om gaat.

 

Onze kracht is weten hoe veranderingen daadwerkelijk doorgevoerd kunnen worden en welke mensen op executive niveau daar het beste bij passen. Fazili Consulting helpt uw organisatie bij het effectueren van uw strategie door het doorvoeren van de passende cultuur, het begeleiden van het veranderingsproces naar meer resultaat en de matching van de meest effectvolle kandidaten.

Ons team bestaat uit hoog gekwalificeerde, academische en praktische professionals met ervaring als adviseur en tevens manager, bestuurder en/of ondernemer. 

 

Fazili Consulting werkt regelmatig samen met partners die hun sporen in de praktijk van strategy, culture en change ruimschoots hebben verdiend en die zich herkennen in de kwaliteit die Fazili Consulting biedt en verlangt.

 

Onze kwaliteit en klankbord worden gewaarborgd door de Raad van Advies, vertegenwoordigd door de heer drs. B. Maat en mevrouw drs. P. Kriellaars. 

 

Ons team biedt die kwaliteiten die nodig zijn om uw organisatie structureel verder te helpen en die klanten van ons verwachten.