F A Z I L I   C O N S U L T I N G

Wij zijn een klein organisatieadviesbureau gespecialiseerd in strategy, culture & change. Wij helpen onze cliënten uit de overheid, zorg & welzijn, maatschappelijke sector en het bedrijfsleven. Onze kracht is weten hoe veranderingen daadwerkelijk doorgevoerd kunnen worden en welke mensen op executive niveau daar het beste bij passen.

Onze klanten geven aan, de kwaliteit, het maatwerk, de resultaten en het partnership te waarderen. Ons team bestaat uit hoog gekwalificeerde, academische en praktische professionals met ervaring als adviseur en tevens manager, bestuurder en/of ondernemer. Onze Raad van Advies vormt klankbord en borgt de kwaliteit. 

29386028784_ae18e695a5_k_edited.jpg

O N Z E   U I T G A N G S P U N T E N

Succesvolle organisaties hebben een organisatie die past bij hun strategische koers. Makkelijk gezegd, maar in de praktijk vaak moeilijk te realiseren. Kundig veranderen is immers een hele kunst, evenals de juiste vrouw of man op de juiste plaats. Fazili Consulting staat u hierbij terzijde. Met aantoonbare resultaten, persoonlijke benadering, cliënten die ons steeds weer weten te vinden en een scherpe blik op waar het eigenlijk echt om gaat.

 

Onze kracht is onze specialisatie: het effectief doorvoeren van veranderingen en het ontwikkelen van mensen. Hierbij integreren wij zowel de harde als de zachte kant. Wij werken vanuit dienstbaarheid, respect voor uw organisatie en immer gericht op merkbaar resultaat.

O N S   T E A M

Ons team bestaat uit hoog gekwalificeerde, academische en praktische professionals met ervaring als adviseur en tevens manager, bestuurder en/of ondernemer. 

Ons team biedt die kwaliteiten die nodig zijn om uw organisatie structureel verder te helpen en die klanten van ons verwachten.

28088890641_438475872d_k%20(1)_edited.jp
27965442991_1ab963886c_k%20(2)_edited.jp

O N Z E   P A R T N E R S 

Fazili Consulting werkt regelmatig samen met partners die hun sporen in de praktijk van Strategy, Culture en Change ruimschoots hebben verdiend en die zich herkennen in de kwaliteit die Fazili Consulting biedt en verlangt.

 

De expertisegebieden van onze partners omvatten onder meer:

  • Change management                              

  • Six Sigma en procesoptimalisatie

  • HRM en P&O

  • Arbeids- en ambtenarenrecht

  • Loopbaanbegeleiding

  • (Klinische) Psychologie

  • Trainingsacteurs