Nieuws

Fazili Consulting organiseert regelmatig (thema-)bijeenkomsten voor cliënten, relaties en professionals. Tevens organiseert Fazili Consulting jaarlijks de Verkiezing van het Internationale Managementboek. Maandelijks ontvangen onze relaties de ManagementMail, en ingeschreven kandidaten ontvangen tweemaandelijks ook de Executive Post. Daarnaast houden wij onze cliënten en relaties regelmatig op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

  • ​Specifiek voor kandidaten die in het kader van werving en selectie ingeschreven staan voor managementfuncties, directiefuncties en bestuursfuncties, organiseren wij bijeenkomsten die gericht zijn op de ontwikkelingen en effectieve positionering op de arbeidsmarkt. 

  • Donderdag 23 januari 2020 heeft een tweede bijeenkomst plaatsgevonden voor executive kandidaten die een volgende topfunctie ambiëren.Er werden handvatten aangereikt om effectief de omslag te kunnen maken van éénzijdig verhoor naar meer eigen regie in het sollicitatiegesprek en in het netwerk. April 2020 zal een volgende bijeenkomst plaatsvinden.

  • Donderdag 14 mei 2020 organiseert Fazili Consulting exclusief voor genodigden de jaarlijkse Presentatie van het Internationale Managementboek. Organisaties varen in deze tijden op woelige baren. Enerzijds staan koers en het klantenland centraal, anderzijds is het alle hens aan dek voor het schip en de bemanning. Een goede kapitein is noodzakelijk, maar blijkt niet meer voldoende. Tijdens de presentatie zullen wij zowel deze spagaat als nieuwe koersen bespreken. 

  • December 2020 verschijnt een nieuwe publicatie van Fazili Consulting. Binnenkort op deze website een sneakpreview van deze  publicatie.