Nieuws

Fazili Consulting volgt nauwgezet de aanwijzingen en maatregelen op die gelden om het corona-virus te bestrijden en voorkomen. Indien gewenst kunnen individuele fysieke afspraken bij ons op kantoor doorgang vinden. Onze vergaderkamer is hiervoor kosteloos beschikbaar, waarbij wij aangeven dat onze verdere kantoorbezetting dan wordt beperkt tot 1 persoon buiten de vergaderkamer. Uiteraard nemen wij alle strikte hygiëne maatregelen in acht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot telefonisch overleg of per videoverbinding. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. 

Fazili Consulting organiseert regelmatig (thema-)bijeenkomsten voor cliënten, relaties en professionals. Tevens organiseert Fazili Consulting jaarlijks de Verkiezing van het Internationale Managementboek. Maandelijks ontvangen onze relaties de ManagementMail, en ingeschreven kandidaten ontvangen tweemaandelijks ook de Executive Post. Daarnaast houden wij onze cliënten en relaties regelmatig op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

  • ​Specifiek voor kandidaten die in het kader van 'executive matching' ingeschreven staan voor managementfuncties, directiefuncties en bestuursfuncties, organiseren wij bijeenkomsten die gericht zijn op de ontwikkelingen en effectieve positionering op de arbeidsmarkt. 

  • Donderdag 15 april 2021 organiseert Fazili Consulting exclusief voor genodigden de jaarlijkse Presentatie van het Internationale Managementboek. Het thema zal zijn 'Organisaties op drift......'. Organisaties varen in deze tijden op woelige baren. Enerzijds staan koers en het klantenland centraal, anderzijds is het alle hens aan dek voor het schip en de bemanning. Een goede kapitein is noodzakelijk, maar blijkt niet meer voldoende. Tijdens de presentatie zullen wij zowel deze spagaat als nieuwe koersen bespreken.

  • Fazili Consulting heeft haar dienstenpakket uitgebreid met een viertal ontwikkelde online assessments die passen bij moderne organisaties en tijden. Meer weten? Uitgebreide informatie kunt u hier lezen. 

  • Voor haar activiteiten op het gebied van 'executive matching' en teamontwikkeling ontwikkelt Fazili Consulting een eigen matchingsmethodiek. Deze methodiek brengt naar verwachting verdere analyse en objectiviteit in matching en mismatching tussen kandidaten en organisaties. Thans wordt het model gevalideerd.

  • Begin 2021 verschijnt er een nieuwe publicatie van Fazili Consulting.