top of page

Nieuws

Fazili Consulting organiseert regelmatig (thema-)bijeenkomsten voor cliënten, relaties en professionals. Tevens organiseert Fazili Consulting jaarlijks de Verkiezing van het Internationale Managementboek. Maandelijks ontvangen onze relaties de ManagementMail, en ingeschreven kandidaten ontvangen tweemaandelijks ook de Executive Post. Daarnaast houden wij onze cliënten en relaties regelmatig op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

  • ​Specifiek voor kandidaten die in het kader van 'executive matching' ingeschreven staan voor managementfuncties, directiefuncties en bestuursfuncties, organiseren wij bijeenkomsten die gericht zijn op de ontwikkelingen en effectieve positionering op de arbeidsmarkt. 

  • Donderdag 15 april 2021 organiseert Fazili Consulting exclusief voor genodigden de jaarlijkse Presentatie van het Internationale Managementboek. Het thema zal zijn 'Organisaties op drift......'.  

  • Fazili Consulting heeft haar dienstenpakket uitgebreid met een zestal ontwikkelde online assessments die passen bij moderne organisaties en tijden. Meer weten? Uitgebreide informatie kunt u hier lezen. 

  • Voor haar activiteiten op het gebied van 'executive matching' en teamontwikkeling ontwikkelt Fazili Consulting een eigen matchingsmethodiek. Deze methodiek brengt naar verwachting verdere analyse en objectiviteit in matching en mismatching tussen kandidaten en organisaties. Thans wordt het model gevalideerd.

  • Fazili Consulting volgt nauwgezet de aanwijzingen en maatregelen op die gelden om het Covid19-virus te bestrijden en voorkomen. Indien gewenst kunnen individuele fysieke afspraken bij ons op kantoor doorgang vinden. Onze vergaderkamer is hiervoor kosteloos beschikbaar, waarbij wij aangeven dat onze verdere kantoorbezetting dan wordt beperkt tot 1 persoon buiten de vergaderkamer. Uiteraard nemen wij alle strikte hygiëne maatregelen in acht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot telefonisch overleg of per videoverbinding. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. 

bottom of page