top of page

Experiences

Fazili Consulting heeft leren leuker en resultaatgerichter gemaakt door een drietal unieke leerprogramma’s te ontwikkelen. Deze programma’s zijn gebaseerd op een drietal principes, te weten: serious fun, ervaringsleren en borging van resultaten.

1.png
2.png
3.png

Dit leerproces is beschreven door de Amerikaanse hoogleraar en leerpsycholoog David Kolb. Het belangrijkste in deze theorie is dat leren plaatsvindt door te beleven. Pas daarna komt reflectie en inzicht. Dit wijkt positief af van reguliere trainingsprogramma’s.  Dit ervaringsgerichte leren hebben wij omgezet in een drietal unieke en aanstekelijke programma’s. De kosten zijn niet hoger (en zelfs vaak lager) dan reguliere trainingen - die vaak saai, weinig effectief of praktijkgericht zijn. Uw team zal nog lang napraten over de leerzame en leuke ervaring die zij samen hebben gehad en gedeeld.

1 Are You Being Served?

Van klantgerecht naar klantgericht

 

Wordt het stamppot of sushi? Eet de klant vlees of vis? Wie serveert wat? Dat zijn de vragen waar uw medewerkers zich over moeten buigen als ze de klant iets voorschotelen.

Dit leertraject is voor teams die klantgerichter willen werken. Actief aan de slag om samen te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Dát is leren door beleving & fun!  Uniek is het coachingstraject  - zowel individueel als voor het hele team - om het geleerde in de praktijk te waarborgen.

2 Route 66

Koersen van roadtrip naar resultaten

 

Actief de weg op en ervaren wat zelfsturing, zelforganisatie en eigen verantwoordelijkheid betekenen. Een dag vol avontuur, gebaseerd op wetenschappelijke leertheorieën.

De route 66-dag wordt vervolgd met een coachingstraject voor uw team èn individuele medewerkers. Zo waarborgen wij het geleerde in de praktijk en bent u verzekerd van ècht resultaat.

3 Wheeler Dealers

Ontdek de goudmijn onder de kofferklep!

 

Wilt u uw team ondernemender en proactiever laten werken? Stuur dan uw medewerkers de weg op in onze ronkende oldtimers met goedgevulde kofferklep. Actief de weg op om hun producten aan de man en vrouw te brengen: uitdaging en succes verzekerd.

Uniek is het aansluitende  coachingstraject - zowel individueel als voor het hele team - om het geleerde in de praktijk te waarborgen.

bottom of page