Experiences

Fazili Consulting heeft leren leuker en resultaatgerichter gemaakt door een drietal unieke leerprogramma’s te ontwikkelen. Deze programma’s zijn gebaseerd op een drietal principes, te weten:

Dit leerproces waarin uiteindelijk een gedragsverandering plaatsvindt, is beschreven door de Amerikaanse hoogleraar en leerpsycholoog David Kolb. Het belangrijkste in deze theorie is dat leren plaatsvindt door te beleven. Pas daarna komt reflectie en inzicht. Reguliere trainingen concentreren zich op inzicht en reflectie, terwijl juist de beleving het belangrijkst is. Het ervaringsgerichte leren hebben wij omgezet in een drietal unieke en aanstekelijke programma’s. De kosten zijn niet hoger (en zelfs vaak lager) dan reguliere trainingen - die vaak saai, weinig effectief of praktijkgericht zijn. Uw team zal nog lang napraten over de leerzame en leuke ervaring die zij samen hebben gehad en gedeeld.

1 Are You Being Served?

Van klantgerecht naar klantgericht

 

Wordt het stamppot of sushi? Eet de klant vlees of vis? Wie serveert wat? Dat zijn de vragen waar uw medewerkers zich over moeten buigen als ze de klant iets voorschotelen.

 

Dit leertraject is voor teams die klantgerichter willen werken. Geen reguliere training via kennisoverdracht, maar actief aan de slag om samen te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Dát is leren door beleving & fun!  Uniek is het intensieve coachingstraject  - zowel individueel als voor het hele team - om het geleerde in de praktijk te waarborgen. Zo behaalt u ècht resultaat.

2 Route 66

Koersen van roadtrip naar resultaten

 

Wij geloven dat leren ook leuk kan zijn! Daarom geen saai trainingszaaltje maar actief de weg op en ervaren wat zelfsturing betekent. Een dag vol avontuur, gebaseerd op wetenschappelijke leertheorieën.  Het enige programma dat training vervolgt met een intensief coachingstraject voor uw team èn individuele medewerkers. Zo waarborgen wij het geleerde in de praktijk en bent u verzekerd van ècht resultaat.

3 Wheeler Dealers

Ontdek de goudmijn onder de kofferklep!

 

Wilt u uw team ondernemender en proactiever laten werken? Stuur dan uw medewerkers de weg op in onze ronkende oldtimers met goedgevulde kofferklep. Niet passief leren in vertrouwde omgevingen, maar actief de weg op om de producten aan de man en vrouw te brengen! Uitdaging en succes verzekerd: leren door beleven, gestoeld op de wetenschappelijke leertheorie van Kolb. Uniek is het intensieve coachingstraject - zowel individueel als voor het hele team - om het geleerde in de praktijk te waarborgen. Zo behaalt u ècht resultaat.